Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) DMG Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan TourPlus ile SAN Tourism Software Group yıllardır süren projelerine bir yenisini daha ekledi.

Almanya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Slovenya, Slovakya ve İngiltere başta olmak üzere adaya gelen misafirlerine, hava yolları ulaşımından otel konaklamasına, araç kiralamadan günlük kültürel ve tarihi turlara, özel ve yerel aktivitelere varan geniş bir servis portföyü ile eşsiz bir hizmet sunan TourPlus, SAN Tourism Software Group tarafından geliştirilen TourPlus Mobil Uygulaması ile misafirlerine sunduğu hizmeti daha da geliştirdi.

TourPlus Direktörü Bora Özgen, TourPlus Genel Müdür Yardımcısı Serdal Terkan ve SAN Tourism Software Group Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Türk, EMITT Turizm Fuarı’nda bir açıklama yaparak yıllardır sürdürülen projelere bir yenisinin daha eklendiğini artık adaya gelen misafirlerin TourPlus Mobil Uygulaması sayesinde acente ve rehberlerine anında erişebildiği gibi bölge ve turlar hakkında detaylı bilgiye sahip olabildiklerini söylediler. Sosyal medya entegrasyonları sayesinde ise hem TourPlus hem de KKTC tüm platformlarda tanıtıma önemli bir katkı sağlıyor.

SAN Tourism Software Group tarafından geliştirilen ve Sejour Incoming Acente Programı ile %100 uyumlu çalışan TourPlus Mobil Uygulaması projenin kapsamı ve hizmetleri ile bir ilk olma özelliğini de taşıyor

San ,Abacus ,San Abacus ,Antalya Yazılım ,Muhasebe ,Efatura ,Edefter

Posted by Yusuf Çankaya

Bilgisayar Yazılım

Scroll to Top